Archief

Workshop 1 TAO Yoga & Meditatie ZONDAG 17 OKTOBER 2021

Wil jij eens ervaren hoe TAO, yoga & meditatie samenvloeien tot één geheel?

Doe dan mee met deze bijzondere workshop door Andreas Jüstrich.

Kom het plezier van bewegen ervaren, jouw energie gaat stromen en je komt (weer) helemaal in contact met jezelf. 
Er is veel aandacht voor het versoepelen en het versterken van het lichaam door de vloeiende bewegingen, dynamische ademhaling en inspirerende muziek.

Workshop 1: FYSIEK AANWEZIG

Je versterkt jouw buikcentrum (bekken) en voelt je innerlijke kracht. Je maakt een bewuste verbinding met het hier en nu.

Gedurende deze workshop neemt Andreas Jüstrich je mee op een reis door 3 krachtige energiecentra van jouw eigen lichaam: het buikcentrum, het borstcentrum en het hoofdcentrum.

Door je bewust te worden van deze 3 centra en deze met elkaar te verbinden voel jij jouw vitale levenskracht stromen, kom je in balans en werk je aan jouw persoonlijke en spirituele groei.

TAO Yoga & Meditatie is een combinatie van Yoga, Chi Kong en Taoïstische Meditatie. De 5 elementen-leer uit China vormt de rode draad en helpt ons vloeiend en bewust te bewegen met een diepe en bewuste ademhaling.

Deze workshop is geschikt voor iedereen.


Andreas Jüstrich
: Na het beëindigen van zijn danscarrière als solist bij het Scapino Ballet Rotterdam in 1996, heeft Andreas zich in New York omgeschoold tot GYROTONIC® instructeur (bewegingstherapeut) en 4 jaar later tot yogadocent. In februari 1997 opende Andreas zijn eigen bedrijf White Cloud Studio in Amsterdam. In 2005 introduceerde hij zijn eigen Yogales en opleidingsmodule BODY DYNAMIC YOGA in Nederland. Daarnaast is Andreas gecertificeerde pilates-mat instructeur, gediplomeerde masseur en IOKAI SHIATSU therapeut en sinds zomer 2016 gecertificeerde UNIVERSAL HEALING TAO Associate Instructor. 


Wanneer: zondag 17 oktober 2021

Tijdstip: 13.00 tot 15.00 uur

Locatie: Maasweg 49 in Gennep

Kosten: €35,- p.p.

Docent: Andreas Jüstrich

Klik hier om deel te nemen aan deze workshop.


Hierna volgen nog 2 workshops:

Workshop 2: VOL COMPASSIE, Zondag 14 november, 13:00-15:00

Workshop 3: HELDER VAN GEEST, Zondag 12 december, 13:00-15:00

Wil je aan alle drie de workshops meedoen? Dan betaal je €90,- voor alle 3 de workshops.

Klik hier om deel te nemen aan alle 3 de workshops.

 


Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.

© Body-Motion Inloggen
Website: Van Dongen Design