Archief

Workshops Familieopstellingen

Anne-Fleur Dijkstra gaat deze workshops verzorgen.
Tijdens de workshops Familieopstellingen (in de yogastudio in Gennep!) ontdekken we een thema met behulp van systemische kennis, ervaringsoefeningen en familieopstellingen.

Het hoofd mag even op de achterbank. Door te voelen en ervaren, op een andere manier kijken, iets aankijken wat voorheen nog niet kon: het levert ruimte, rust en meer vrijheid op voor het leven zoals jij dat wilt. 

Wat zijn systemisch werk en familieopstellingen?

Systemisch werkt kijkt naar families, organisaties, de samenleving als systemen, hoe die werken en wat er nodig is om in balans te komen en het leven en de energie (weer) te laten stromen.
Familieopstellingen zijn een vorm van systemisch werk waarmee zichtbaar kan worden waar een probleem of een patroon vandaan komt. Letterlijk zichtbaar: door representanten voor familieleden neer te zetten in de ruimte worden onderlinge (onbewuste) verhoudingen duidelijk. Met behulp van interventies kan beweging komen in dat waarin je vastloopt.

Bureau voor Ontdekkingen en Anne-Fleur Dijkstra
Ik begeleid familieopstellingen omdat ik het zelf heb ervaren als transformerend en verrijkend. Mijn opleiding volgde ik bij het Instituut voor Systemisch Werk. En ik sta te springen om dit prachtige werk te delen!

Maak het mee en ontdek zelf de kracht van systemisch kijken en opstellen.
Zaterdag 18 september, 13:00-17:00 uur, thema Helpen
Zaterdag 9 oktober, 13:00-17:00 uur, thema Ouderschap
Zaterdag 30 oktober, 13:00-17:00 uur, thema Mijn wortels
Waar: Yogastudio Body-Motion, Maasweg 49 in Gennep
Kosten: €40,- per workshop
Meer informatie & aanmelden: www. bureauvoorontdekkingen.nl


Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.

© Body-Motion Inloggen
Website: Van Dongen Design