Archief

 • Home
 • Nieuws
 • Archief
 • Workshop Slow Down & Energize zondagmiddag 16 oktober in Gennep

Workshop Slow Down & Energize zondagmiddag 16 oktober in Gennep

Yoga en Reiki passen perfect bij elkaar

Reiki is een Japanse natuurgeneeswijze, die werkt met het doorgeven van subtiele levensenergie via je handen. Deze energie wordt Ki genoemd. Deze levensenergie, die in de yogaleer bekend is als prana, is de energie die door elk levend wezen stroomt en die ervoor zorgt dat je gezond bent en blijft, waardoor het zelf herstellend vermogen van je lichaam goed werkt. Als je levensenergie verstoord raakt, er blokkades ontstaan zijn, dan ervaar je dat bijvoorbeeld als onbehagen, onrust of zelfs ziekte.

Door middel van reiki kun je ervoor zorgen dat je levensenergie weer krachtig genoeg wordt en in balans komt. Hierdoor ga je je beter voelen en kan het zelf herstellend vermogen van je lichaam optimaal werken. Klachten en spanning zullen bij de kern worden aangepakt en hierdoor verdwijnen. Reiki is goed te combineren met yoga en een mooie aanvulling op de werking van hiervan.

Bij Yin yoga staat diepe ontspanning centraal en het kan zomaar zijn dat het rustgevende effect nog dagen doorwerkt.
Doordat je wat langer in een zittende of liggende houding blijft, versterk je je gewrichten en worden deze ook soepeler.
Daarnaast verzacht het je bindweefsel en doet het wat met je mind, het heeft een meditatieve en rustgevend effect.
Middels de adem en de houdingen word je je bewust van je gedachtes, gevoelens, sensaties en acceptatie.
En de broodnodige rust volgt dan vanzelf. Iedereen kan hieraan meedoen.

Hoe mooi om deze twee wijsheden bij elkaar te laten komen in de workshop: “Slow Down & Energize”, om jou de kracht en het effect te laten ervaren.

Dus zoek jij ontspanning en balans, maar wil je tegelijkertijd ook lekker in je energie komen? Dan mag je dit niet missen. Schrijf 16 oktober, 13.00 uur alvast in je agenda en laat ons even weten dat je erbij bent, door een mail te sturen naar

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 35,00 euro. Place to be: Maasweg 49, 6591 BM Gennep

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Minette en Nicole


Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.

© Body-Motion Inloggen
Website: Van Dongen Design